Växtbaserad gryta
Smakrik och god Växtbaserad gryta. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
Recept
Du behöver:
ca 700 gr kokade blandande bönor & ärtor
2 st mellanlökar, skalade och hackade
1 stor vitlöksklyfta, skalad och hackad
3 msk kokosolja
1 msk tomatpuré
1 msk riven ingefära
1 msk gurkmeja
1 tsk svartpeppar
1 tsk örtsalt
2 msk tamarisoja
750 ml kokosgrädde
Gör så här:
1. Skölj bönorna och ärtorna.
2. Stek löken och vitlöken i kokosoljan.
3. Lägg i tomatpurén och rör om, och stek tillsammans med löken en stund.
4. Häll i alla övriga ingredienser och låt puttra tillsammans en stund.
Du kanske också gillar
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Laga & äta mat ute i naturen
Äta näringssrik mat utomhus. Här kommer ett maxat inlägg om mat som passar att äta på utflykten och hur vi förebereder matlagning i naturen.
Växtbaserad tacokväll + två olika tillbehör
Växtbaserad tacofärs, tomatsalsa och cashewdipp blev alldeles underbara ihop. Fredagsmyset blir tacomys, helt veganskt och fritt från gluten.
Du kanske också gillar
Antiinflammatorisk soppa
En underbart god och närande soppa med en kryddning som gör gott. Naturlig och helt växtbaserad.
Näringsrik burgare
En underbart god mungböneburgare med näringsrika tillbehör. Så underbart god!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer