Lunch/ Middag/ Recept

Växtbaserade kidneybönbiffar med hasselnötter

bonbiffar

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds

Idag har jag gått dubbla promenader, ett bra sätt att umgås med nära och kära just nu ❤ Längtar tills man kan ses som vanligt igen, framförallt att kramas, gillar verkligen det 😅🤗 Någon mer kramgo människa här?!

Vid avsaknade kramar kan du krama dessa goda kidneybiffar istället! Endast med händerna, men ändå 😉

Du behöver:
2 st chiaägg (2 msk chiafrö + 6 msk vatten) eller 2 vanliga ägg
500 gr kokta kidneybönor
1 dl hasselnötter (eller frön vid allergi)
3 msk hackad persilja
1 msk curry
1 msk fiberhusk
1 msk tamarisoja
1 tsk svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Kokosolja att steka i

Gör så här:
1. Förbered chiaäggen och låt stå i 10 min.
2. Skölj bönorna.
3. Mixa alla ingredienser till en smet, jag brukar använda mig av en matberedare. Mina favorit köksmaskiner hittar du här!
4. Stek på låg/medeltemp i rikligt med kokosolja tills de fått fin färg. Sen är de klara att servera!

Har du testat bönbiffar? ❤

Här hittar du fler av mina lunch & middagsrecept!

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply