Växtbaserade chokladägg
Växtbaserade chokladägg – Glad Påsk
Recept
Du behöver:
100 gr kakaosmör
¾ dl raw kakao
¼ dl carobpulver (eller raw kakao)
3 msk rinnande sötning
1 nypa salt
Gör så här:
1. Smält kakaosmöret på låg temp i en kastrull.
2. Vispa i övriga ingredienser när kakaosmöret smält.
3. Smaka av med sötning om det behövs.
4. Häll upp i chokladformar eller i en stor form klädd med bakplåtspapper.
5. Ställ in i kyl eller frys för att stelna – ta ut och njut!
6. Förvara i kyl eller frys.
Du kanske också gillar
Växtbaserade kidneybönbiffar med hasselnötter
Bönbiffar utan ägg, mjölk och gluten. Näringsrika växtbaserade kidneybiffar med hasselnötter. Lätta och snabba att göra!
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Laga & äta mat ute i naturen
Äta näringssrik mat utomhus. Här kommer ett maxat inlägg om mat som passar att äta på utflykten och hur vi förebereder matlagning i naturen.
Du kanske också gillar
Krämig växtbaserad saffransgryta
Underbart god gryta med smak av saffran. Väldigt omtyckt av både barn och vuxna!
Antiinflammatorisk soppa
En underbart god och närande soppa med en kryddning som gör gott. Naturlig och helt växtbaserad.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer