Växtbaserad svampgryta
Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
ca x min x personer
Recept
Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Gör så här:
- Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
- Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
- Smaka av med salt och peppar.
Servera med det du tycker om!
Du kanske också gillar
Portabello med basilikakräm
Ugnsbakad portabello med vitlöksstekt zucchini och en krämig basilikakräm. Växtbaserat recept.
Svampgryta med kikärtor över öppen eld
Underbart god och lätt gryta att göra på utflykten eller hemma i köket. Naturligt fri från mjölk.
Marinerade belugalinser
Ett recept som är perfekt att ta till när du behöver något snabbt! Enkelt och gott!
Du kanske också gillar
Böntacos över öppen eld
Stekta svarta bönor utomhus med smak av tacos. Går snabbt att göra och så goda!
Böngryta med broccoli
Växtbaserad näringsrik böngryta, passar bra till matlådor!
2 Kommentarer
Skicka en kommentar
2 Kommentarer
-
Marta på augusti 14, 2021 på 20:40
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Vad underbart att höra <3