Växtbaserad svampgryta
Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
ca x min x personer
Recept
Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Gör så här:
- Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
- Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
- Smaka av med salt och peppar.
Servera med det du tycker om!
Du kanske också gillar
Svamp- & nötstek som är lätt att variera
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Denna blev riktigt god, det är en variant av denna växtbaserade valnöt- & svampstek. Det härliga är att den går att variera i all oändlighet och smaksätta på olika sätt. Hoppas ni gillar! Du...
Ratatouille med bönor
Smakrik ratatouille med bönor. Gott att äta som en gryta eller ha som tillbehör till den rätt du tycker passar.
Växtbaserade zucchinibollar
Glutenfria och veganska zucchinibollar. Goda och lätta att göra, tryck här för att komma till receptet och massor av andra näringsrika recept.
Du kanske också gillar
Böngryta med broccoli
Växtbaserad näringsrik böngryta, passar bra till matlådor!
Portabello med basilikakräm
Ugnsbakad portabello med vitlöksstekt zucchini och en krämig basilikakräm. Växtbaserat recept.
2 Kommentarer
Skicka en kommentar
2 Kommentarer
-
Marta på augusti 14, 2021 på 20:40
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Vad underbart att höra <3