Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore
Recept
Du behöver:
50 g färsk pepparrot
50 g färsk gurkmeja
250 g färsk ingefära
3 citroner
1 tsk svartpepparkorn
1 liter vatten
1 tsk ceylon kanel
1/2 tsk kryddnejlika
Gör så här:
1. Skiva pepparrot, gurkmeja och ingefära.
2. Skala det gula skalet på citronerna och mortla pepparn.
3. Koka upp vattnet i en kastrull och lägg i alla ingredienser (både citronskal och citronjuice).
4. Låt sjuda ungefär 15 minuter. Mixa med en stavmixer en stund för att vara säker på att få till rivet i halsen (som jag misslyckades med)
5. Ta av kastrullen från plattan och låt drycken svalna.
6. Sila och häll upp snapsen i en flaska.
Receptet räcker till ett tjugotal shots och håller flera veckor i kylen.
Du kanske också gillar
Rödbetshummus med syrad rödkål
Goda bakterier i en hummus med rödbetor. Det löser du lätt med att tillföra mjölksyrade grönsaker, i denna rödkål! Blev riktigt gott!
Växtbaserad pesto med cashewnötter
Mjölkfri pesto med cashewnötter som är lätt att variera och smaksätta. Ett gott tillbehör som passar till det mesta.
Vegetariska bönburgare med valnötter
Goda vegetariska burgare gjorda på bönor och valnötter.
Du kanske också gillar
Lyxig granola fri från spannmål
Underbart gott och knaprigt recept på granola med extra allt!
Mjölkfri näringsrik pesto
Krämig pesto som är enkel att göra och lätt att variera.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer