Växtbaserad bön & ärtgryta
Växtbaserad bön- & ärtgryta att ta med på utflykt
Recept
Du behöver:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk kokosolja att steka i
2-3 msk tomatpuré
750 gr kokta ärtor/bönor
500 ml kokosgrädde
380 gr passerade tomater
2 msk coconut amigos, @reneevoltaire
1 msk oregano
1 tsk örtsalt
1 tsk spiskummin
0,5 tsk svartpeppar
2-3 msk jordnötssmör (valfritt)
Gör så här:
1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Stek lök och vitlök i kokosolja.
3. Lägg i tomatpurén och stek tills löken mjuknat.
4. Skölj ärtor/bönor väl.
5. Blanda i alla övriga ingredienser, koka upp.
Servera med det du gillar!
Du kanske också gillar
Butternut- & böngryta
Växtbaserad böngryta som är lätt att göra och supergod att äta. Passar hela familjen med massor av antiinflammatoriska ingredienser.
Växtbaserad snabbmat
Har du hunnit testa den gröna hummusen på ärtor? Att äta hummus tillsammans med massa grönsaker är min favorit 💚 Dessutom är de lätt att variera, och de brukar ju jag tjata om en hel del, förlåt! 😅Det är verkligen superlätt att förbereda och plocka fram när man...
Hummus på vita bönor
Jag älskar att variera olika mixade bönor och ärtor! Det är ett perfekt komplement till vilken måltid som helst. Dessutom är den alltid mättande och innehåller en naturligt hög andel protein. De bästa är att man även kan använda den som en dipp! Vill du testa? Se...
Du kanske också gillar
Ratatouille med bönor
Smakrik ratatouille med bönor. Gott att äta som en gryta eller ha som tillbehör till den rätt du tycker passar.
Växtbaserade zucchinibollar
Glutenfria och veganska zucchinibollar. Goda och lätta att göra, tryck här för att komma till receptet och massor av andra näringsrika recept.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer