Växtbaserad bön & ärtgryta
Växtbaserad bön- & ärtgryta att ta med på utflykt
Recept
Du behöver:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk kokosolja att steka i
2-3 msk tomatpuré
750 gr kokta ärtor/bönor
500 ml kokosgrädde
380 gr passerade tomater
2 msk coconut amigos, @reneevoltaire
1 msk oregano
1 tsk örtsalt
1 tsk spiskummin
0,5 tsk svartpeppar
2-3 msk jordnötssmör (valfritt)
Gör så här:
1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Stek lök och vitlök i kokosolja.
3. Lägg i tomatpurén och stek tills löken mjuknat.
4. Skölj ärtor/bönor väl.
5. Blanda i alla övriga ingredienser, koka upp.
Servera med det du gillar!
Du kanske också gillar
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Laga & äta mat ute i naturen
Äta näringssrik mat utomhus. Här kommer ett maxat inlägg om mat som passar att äta på utflykten och hur vi förebereder matlagning i naturen.
Växtbaserad tacokväll + två olika tillbehör
Växtbaserad tacofärs, tomatsalsa och cashewdipp blev alldeles underbara ihop. Fredagsmyset blir tacomys, helt veganskt och fritt från gluten.
Du kanske också gillar
Antiinflammatorisk soppa
En underbart god och närande soppa med en kryddning som gör gott. Naturlig och helt växtbaserad.
Näringsrik burgare
En underbart god mungböneburgare med näringsrika tillbehör. Så underbart god!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer