Växtbaserad bön & ärtgryta
Växtbaserad bön- & ärtgryta att ta med på utflykt
Recept
Du behöver:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk kokosolja att steka i
2-3 msk tomatpuré
750 gr kokta ärtor/bönor
500 ml kokosgrädde
380 gr passerade tomater
2 msk coconut amigos, @reneevoltaire
1 msk oregano
1 tsk örtsalt
1 tsk spiskummin
0,5 tsk svartpeppar
2-3 msk jordnötssmör (valfritt)
Gör så här:
1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Stek lök och vitlök i kokosolja.
3. Lägg i tomatpurén och stek tills löken mjuknat.
4. Skölj ärtor/bönor väl.
5. Blanda i alla övriga ingredienser, koka upp.
Servera med det du gillar!
Du kanske också gillar
Glutenfri pizzabotten på bönor + recept på gott tillbehör
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Vet inte hur många gånger jag testat att göra olika typer av pizzabottnar. Ofta brukar jag blanda i någon mixad grönsak men denna gång blev jag sugen på att mixa ner bönor. Det blev helt...
Vegetariska bönburgare med valnötter
Goda vegetariska burgare gjorda på bönor och valnötter.
Krämig kikärtgryta med grönkål
Här kommer en krämig växtbaserad kikärtsgryta med grönkål som går snabbt och lätt att laga. Passar dig som vill att det ska gå fort i köket.
Du kanske också gillar
Böntacos över öppen eld
Stekta svarta bönor utomhus med smak av tacos. Går snabbt att göra och så goda!
Böngryta med broccoli
Växtbaserad näringsrik böngryta, passar bra till matlådor!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer