Kokoskola med mandel
Underbart god glutenfri och kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2,5 dl kokosgrädde
Fyllning:
1 dl hackad skållad mandel
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet).
3. Blanda i skållad hackad mandel.
4. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
5. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp/skär kolan i lagom stora bitar.
6. Klipp bakplåtspapper i lagom stor
Du kanske också gillar
Hummus på vita bönor
Jag älskar att variera olika mixade bönor och ärtor! Det är ett perfekt komplement till vilken måltid som helst. Dessutom är den alltid mättande och innehåller en naturligt hög andel protein. De bästa är att man även kan använda den som en dipp! Vill du testa? Se...
Zucchinichips + 12 st användningsområden
Zucchini är en underbar grönsak, full med härliga näringsämnen, passar till massor och basar kroppen.
Hallon- & lakrisglass
Vill du äta en (två) glass med endast naturliga ingredienser, och utan tillsatt socker? Denna kombo är känd sedan länge men tror aldrig jag provat i en glass. Sugen att testa? Receptet/recepten har ni nedan: Hallonglass: 400 gr frysta hallon 2 dl kokosgrädde 1 tsk...
Du kanske också gillar
Snabb nyårsdessert på det som finns hemma
Dessert på 10 min som passar till alla högtider, som nyår, kalas och fest! Fritt från mjölk, gluten och vitt socker. Spana in här!
Mjölk- & sockerfri chokladfudge med jordnötssmör
Chokladfudge med jordnötssmör fri från mjölk och vitt socker. Ett recept som är enkelt att göra och gott att äta.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer