Enkel kantarellgryta med svarta bönor
Växtbaserad näringsrik kantarellgryta.
Recept
Du behöver:
500 gr kokta svarta bönor
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
kokosolja att steka i
300-500 gr förvällda kantareller
2 msk tamarisoja
500 ml kokosgrädde
Örtsalt
Svartpeppar
Gör så här:
1. Skölj bönorna väl.
2. Skala och hacka löken.
3. Skala och riv vitlöken.
4. Stek lök och vitlök i rikligt med kokosolja.
5. Häll i svampen och stek tillsammans med löken.
6. Lägg i alla övriga ingredienser och låt puttra en stund.
7. Smaka av med salt och peppar.
Du kanske också gillar
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Laga & äta mat ute i naturen
Äta näringssrik mat utomhus. Här kommer ett maxat inlägg om mat som passar att äta på utflykten och hur vi förebereder matlagning i naturen.
Växtbaserad tacokväll + två olika tillbehör
Växtbaserad tacofärs, tomatsalsa och cashewdipp blev alldeles underbara ihop. Fredagsmyset blir tacomys, helt veganskt och fritt från gluten.
Du kanske också gillar
Antiinflammatorisk soppa
En underbart god och närande soppa med en kryddning som gör gott. Naturlig och helt växtbaserad.
Näringsrik burgare
En underbart god mungböneburgare med näringsrika tillbehör. Så underbart god!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer