Champinjongryta med röda linser
Växtbaserad näringsrik gryta.
Recept
Du behöver:
250 gr färska champinjoner
Smör/ghee/kokosolja
1 rödlök
2 msk tamarisoja
500 ml kokosgrädde
1 dl röda linser (gärna blötlagda och sköljda)
Gör så här:
1. Skölj och dela svampen i skivor, gärna tunna.
2. Stek svampen i rikligt med smör, ghee eller kokosolja.
3. Skala och hacka rödlöken.
4. När svampen fått färg häller du i rödlöken och steker den mjuk tillsammans med svampen.
5. Häll i tamarisoja efter smak, kokosgrädde och röda linser.
6. Låt grytan småputtra på låg temp under lock tills linserna mjuknat.
Smaka av med peppar eller annat du tycker om.
Du kanske också gillar
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Laga & äta mat ute i naturen
Äta näringssrik mat utomhus. Här kommer ett maxat inlägg om mat som passar att äta på utflykten och hur vi förebereder matlagning i naturen.
Växtbaserad tacokväll + två olika tillbehör
Växtbaserad tacofärs, tomatsalsa och cashewdipp blev alldeles underbara ihop. Fredagsmyset blir tacomys, helt veganskt och fritt från gluten.
Du kanske också gillar
Antiinflammatorisk soppa
En underbart god och närande soppa med en kryddning som gör gott. Naturlig och helt växtbaserad.
Näringsrik burgare
En underbart god mungböneburgare med näringsrika tillbehör. Så underbart god!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer