Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore
Recept
Du behöver:
50 g färsk pepparrot
50 g färsk gurkmeja
250 g färsk ingefära
3 citroner
1 tsk svartpepparkorn
1 liter vatten
1 tsk ceylon kanel
1/2 tsk kryddnejlika
Gör så här:
1. Skiva pepparrot, gurkmeja och ingefära.
2. Skala det gula skalet på citronerna och mortla pepparn.
3. Koka upp vattnet i en kastrull och lägg i alla ingredienser (både citronskal och citronjuice).
4. Låt sjuda ungefär 15 minuter. Mixa med en stavmixer en stund för att vara säker på att få till rivet i halsen (som jag misslyckades med)
5. Ta av kastrullen från plattan och låt drycken svalna.
6. Sila och häll upp snapsen i en flaska.
Receptet räcker till ett tjugotal shots och håller flera veckor i kylen.
Du kanske också gillar
Vietnamesiska vårrullar med två goda dippsåser
Här kommer ett fantastiskt recept på vietnamesiska vårrullar och två viktiga dippsåser att doppa rullarna i. Gluten-, mjölk- & sockerfritt!
Växtbaserad tacokväll + två olika tillbehör
Växtbaserad tacofärs, tomatsalsa och cashewdipp blev alldeles underbara ihop. Fredagsmyset blir tacomys, helt veganskt och fritt från gluten.
Varm näringsrik sallad
Jag är inne i en period just nu när de tar tid för mig att bestämma vilket inlägg jag ska lägga upp! Vilket i-landsproblem, jag vet, men det är frustrerade att aldrig hinna tänka ikapp och planera ordentligt. Dessutom får jag lite prestationsångest då jag vill att...
Du kanske också gillar
Vegetariska bönburgare med valnötter
Goda vegetariska burgare gjorda på bönor och valnötter.
Växtbaserade zucchinibollar
Glutenfria och veganska zucchinibollar. Goda och lätta att göra, tryck här för att komma till receptet och massor av andra näringsrika recept.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer