Jag är inne i en period just nu när de tar tid för mig att bestämma vilket inlägg jag ska lägga upp! Vilket i-landsproblem, jag vet, men det är frustrerade att aldrig hinna tänka ikapp och planera ordentligt. Dessutom får jag lite prestationsångest då jag vill att detta ska vara ett intressant och inspirerande konto att följa. Många hjärnspöken just nu som jag hoppas ska försvinna.

Nu över till något gott! Ni som följt mig ett tag vet att jag äter en del grönsaker och detta är ett toppenbra sätt att variera. En varm sallad är verkligen underskattad, lätt att göra och ett toppenbra sätt att använda grönsaker som börjar bli tråkiga att äta färska.

Du behöver:
500 gr rödkål
200 gr zucchini
150 gr svartkål
100 gr grönkål
1 stor rödlök
1 pressad/hackad vitlöksklyfta
Örtsalt
Kokosolja att steka i

Gör så här: Hacka rödlök och börja stek den tillsammans med vitlöken. Hacka sedan rödkålen och zucchinin i lagom stora bitar, dela svartkålen och grönkålen, stek sedan allting tillsammans. Salta efter smak och när salladen mjuknat är den klar! Innan servering: toppa med pumpa- och solrosfrön.

varm näringsrik sallad
varm näringsrik sallad

Hur brukar du tillaga dina grönsaker? 💚