Våfflor

Växtbaserade chokladägg

Växtbaserade chokladägg – Glad Påsk

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Glutenfria våfflor

Recept

Du behöver:

100 gr kakaosmör
¾ dl raw kakao
¼ dl carobpulver (eller raw kakao)
3 msk rinnande sötning
1 nypa salt

Gör så här:

1. Smält kakaosmöret på låg temp i en kastrull.
2. Vispa i övriga ingredienser när kakaosmöret smält.
3. Smaka av med sötning om det behövs.
4. Häll upp i chokladformar eller i en stor form klädd med bakplåtspapper.
5. Ställ in i kyl eller frys för att stelna – ta ut och njut!
6. Förvara i kyl eller frys.

Du kanske också gillar

Svamp- & nötstek som är lätt att variera

Svamp- & nötstek som är lätt att variera

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Denna blev riktigt god, det är en variant av denna växtbaserade valnöt- & svampstek. Det härliga är att den går att variera i all oändlighet och smaksätta på olika sätt. Hoppas ni gillar! Du...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson