Växtbaserad bön & ärtgryta
Växtbaserad bön- & ärtgryta att ta med på utflykt
Recept
Du behöver:
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
3 msk kokosolja att steka i
2-3 msk tomatpuré
750 gr kokta ärtor/bönor
500 ml kokosgrädde
380 gr passerade tomater
2 msk coconut amigos, @reneevoltaire
1 msk oregano
1 tsk örtsalt
1 tsk spiskummin
0,5 tsk svartpeppar
2-3 msk jordnötssmör (valfritt)
Gör så här:
1. Skala och hacka lök och vitlök.
2. Stek lök och vitlök i kokosolja.
3. Lägg i tomatpurén och stek tills löken mjuknat.
4. Skölj ärtor/bönor väl.
5. Blanda i alla övriga ingredienser, koka upp.
Servera med det du gillar!
Du kanske också gillar
Böngryta med broccoli
Växtbaserad näringsrik böngryta, passar bra till matlådor!
Portabello med basilikakräm
Ugnsbakad portabello med vitlöksstekt zucchini och en krämig basilikakräm. Växtbaserat recept.
Svampgryta med kikärtor över öppen eld
Underbart god och lätt gryta att göra på utflykten eller hemma i köket. Naturligt fri från mjölk.
Du kanske också gillar
Hummus med syrat
Hummus med syrat Här kommer ett recept på hummus...
Glutenfria leverköttbullar
Glutenfria leverköttbullar Testa...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer