Guldgröt

Rostade frön

Rostade frön piffar till vilken rätt som helst

Inlägget innehåller annonslänkar till Meds

Guldgröt

Recept

Du behöver:

1 dl solrosfrö
2 dl pumpafrö
1 tsk olivolja eller avokadoolja
1 nypa flingsalt

 

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Häll ut fröna på en plåt klädd med bakplåtspapper.
3. Strö över olivolja och salt.
4. Blanda fröna väl.
5. Grädda i ugnen i ca 10 cm tills fröna fått lite färg.
6. Låt fröna svalna och förvara sedan i en glasburk.

Du kanske också gillar

Växtbaserad snabbmat

Växtbaserad snabbmat

Har du hunnit testa den gröna hummusen på ärtor? Att äta hummus tillsammans med massa grönsaker är min favorit 💚 Dessutom är de lätt att variera, och de brukar ju jag tjata om en hel del, förlåt! 😅Det är verkligen superlätt att förbereda och plocka fram när man...

Hummus på vita bönor

Hummus på vita bönor

Jag älskar att variera olika mixade bönor och ärtor! Det är ett perfekt komplement till vilken måltid som helst. Dessutom är den alltid mättande och innehåller en naturligt hög andel protein. De bästa är att man även kan använda den som en dipp! Vill du testa? Se...

Hasselnötsglass

Hasselnötsglass

Innehåller annonslänk från Bagaren och kocken. VECKANS GLASS 🍦 Vegansk hasselnötsglass som passar mig då jag äter en lågkolhydratskost. Den påverkar inte mitt blodsocker som de andra fruktglassarna gör. Helt utan socker och är ändå väldigt god. Du som inte är van vid...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson