Min snabbmat
Detta recept är något jag tar till när jag behöver en lunch på 10 minuter. Både gott och går snabbt!
ca 10-15 min 1 person
Jag brukar ofta dela med mig om vad jag äter under dagen på mina stories på Instagram. Ibland blir det alla mål och ibland bara ett. Jag blir själv inspirerad av att se andras måltider, och jag är helt medveten om att det inte alltid är hela bilden. Matbehovet varierar från person till person beroende hur mycket man förbränner, rör på sig och vad man äter. Sen är det ganska svårt att genom skärmen se hur mycket eller hur lite mat man äter. Hur mycket fett man hällt på etc.
Dagens snabba lunch blev väldigt snabb! Den hann jag precis fota innan jag mötte upp ett brudpar vid @nolgardeniugglum 🤍 Tänkte att ni kanske ville se hur en av mina snabba måltider kan se ut!
Recept
Du behöver:
1 gul lök
Smör eller kokosolja att steka i
3 ägg
4-5 små körsbärstomater
1 näve spenat
Örtsalt
Svarta sesamfrön
Gör så här:
1. Skala och hacka löken.
2. Stek löken mjuk.
3. Knäck i äggen och rör om.
4. Dela tomaterna och häll i dem tillsammans med spenaten och rör om.
5. Häll ut på en tallrik och toppa med sesamfrö.
Jag serverade även med zucchini och syrade grönsaker
Tips!
Något som jag även brukar steka med är kål, som exempelvis vitkål eller rödkål. Blir underbart gott med en skvätt tamarisoja!
Du kanske också gillar
Svamp- & nötstek som är lätt att variera
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Denna blev riktigt god, det är en variant av denna växtbaserade valnöt- & svampstek. Det härliga är att den går att variera i all oändlighet och smaksätta på olika sätt. Hoppas ni gillar! Du...
Ratatouille med bönor
Smakrik ratatouille med bönor. Gott att äta som en gryta eller ha som tillbehör till den rätt du tycker passar.
Växtbaserade zucchinibollar
Glutenfria och veganska zucchinibollar. Goda och lätta att göra, tryck här för att komma till receptet och massor av andra näringsrika recept.
Du kanske också gillar
Böngryta med broccoli
Växtbaserad näringsrik böngryta, passar bra till matlådor!
Portabello med basilikakräm
Ugnsbakad portabello med vitlöksstekt zucchini och en krämig basilikakräm. Växtbaserat recept.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer