Gör eget hasselnötssmör
Hasselnötssmör på endast två ingredienser, så underbart gott! Ät som den är eller använd i exempelvis glass!
ca 10 min 2-3 personer
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore
Nu är det dags för hasselnötssmör! Speciellt viktigt då ett glassrecept innehållande hasselnötssmör publiceras inom kort. Så nu är det viktigt att ni mixar ihop denna! Hasselnötssmör är även gott att äta som de är, i bakverk eller toppa på en god smoothie bowl.
Recept
Du behöver:
8 dl hasselnötter
0,5 tsk salt
Gör så här:
1. Strö ut hasselnötterna över en ugnsplåt.
2. Grädda i ugnen i 200 grader i ca 10 min.
3. Ta ut nötterna och låt svalna.
4. Gnugga av skalet (valfritt).
5. Mixa nötterna tillsammans med salt till en slätt smör.
Recept som också är goda tillsammans med hasselnötssmör:
Du kanske också gillar
Krispiga morotsbacon
Ugnsrostade morötter blir till ett tillbehör som liknar vanlig bacon.
Växtbaserade mandelbiskvier
Härliga veganska mandelbiskvier fria från gluten och vitt socker.
Rödbetshummus med syrad rödkål
Goda bakterier i en hummus med rödbetor. Det löser du lätt med att tillföra mjölksyrade grönsaker, i denna rödkål! Blev riktigt gott!
Du kanske också gillar
Växtbaserad pesto med soltorkade tomater
En underbart god och mjölkfri pesto med många härliga smaker. Krämig och gott tillbehör till det mesta!
Kålsallad med goda bakterier
En god och syrlig sallad som räcker och håller länge.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer