Pesto vegansk

Växtbaserad pesto med soltorkade tomater

En underbart god och mjölkfri pesto med många härliga smaker. Krämig och gott tillbehör till det mesta!

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Denna pesto blev såå god! Jag använder ekologiska soltorkade tomater som endast innehåller salt, vatten och ekologisk äppelvinäger. De ligger inte i någon olja från början vilket gör att det går åt med olja i receptet. Ni måste testa denna och kanske som jag gjorde ha den i en mungböneburgare! Blev så gott ihop, men peston passar till det mesta!

Pesto vegansk

Recept

Du behöver:

200 gr soltorkade tomater (ej i vätska)
60 gr pinjenötter
1 kruka basilika
1-1,5 dl näringsjäst
1 vitlöksklyfta
3 dl olivolja
Svartpeppar

 

Gör så här:

1. Mixa alla ingredienser till en krämig pesto.

Pesto soltorkade tomater

Du kanske också gillar

Mina favoritsötningar

Mina favoritsötningar

Mina favoritsötningar I detta inlägg går jag igenom vilka sötningar jag helst använder och vad jag använder dem till. Innehåller annonslänkar från Bodystore  & Meds Jag får ofta frågan om vilka sötningar jag använder. Det varierar en del beroende på vad det är jag...

Havrekakor med banan & jordnötssmör

Havrekakor med banan & jordnötssmör

Havrekakor med banan & jordnötssmör Underbart goda kakor som passar perfekt till både fika och lyxigt mellanmål. Riktiga favoriter hos barnen!   ca 25 min        ca 16 st Inlägget innehåller annonslänk till Bodystore  Supergoda havrekakor med banan och choklad! En...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson