Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Mjölkfri chokladkola fri från vitt socker
Mjölkfri och sockerfri julkola med smak av choklad. Recept på chokladkola fri från vitt socker och passar dig som är sockerkänslig.
Mjölkfri apelsinpralin fri från vitt socker
Mjölkfri apelsinpralin fri från vitt socker. Recept på sockerfri pralin med smak av apelsin. Passar perfekt på godisbordet till jul.
Växtbaserad cashewfudge med choklad
Växtbaserad cashewfudge fri från vitt socker. En riktig krämig fudge med ett knaprigt chokladlager. Sockerfri, mjölkfri och glutenfri fudge.
Du kanske också gillar
Lyxig granola fri från spannmål
Underbart gott och knaprigt recept på granola med extra allt!
Äpplemos fritt från vitt socker
Recept och video på krämigt naturligt äpplemos.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer