Chokladvåfflor
Växtbaserade chokladvåfflor fria från gluten och sötning
Recept
Gör så här:
1. Smält kokosoljan eller smöret/ghee och låt svalna.
2. Blanda de torra ingredienserna.
3. Vispa samman allt med den kalla havremjölken.
4. Ställ i kylskåpet minst en kvart.
5. Värm järnet och stek våfflorna.
6. Lägg de färdiga våfflorna på ett galler så håller de sig frasiga.
Du kanske också gillar
Växtbaserad böngryta med jordnötssmör & grönsaker
Här kommer ytterligare ett recept från söndagens mat prepp. Jag åt sista portionen nu ikväll. Älskar att göra grytor då de bara är att slänga ihop. Dessutom är de lätt att göra stora satser så man har i flera dagar, passar mig som inte orkar laga mat varje dag Du...
Kålrotsgratäng
Rotfrukter är billiga, klimatsmarta och hälsosamma. De är fiberrika, snälla mot magen och blodsockret och innehåller mineraler och antioxidanter. Jag håller mig borta från rotfrukter med ett högt kolhydratsinnehåll, på grund av att min mage mår bättre utan.Kålrot går...
Torskgratäng – Matprepp
Ni var många som var nyfikna på recepten från min matlagning i söndags. Man kan säga att jag gjorde en rejäl kylskåpsrensning.Jag gillar att göra ordentligt med mat så jag och familjen klarar oss 3-4 dagar utan att behöva laga mat. De är så vi får ihop vår vardag....
Du kanske också gillar
Vegetariska bönburgare med valnötter
Goda vegetariska burgare gjorda på bönor och valnötter.
Krämig kikärtgryta med grönkål
Här kommer en krämig växtbaserad kikärtsgryta med grönkål som går snabbt och lätt att laga. Passar dig som vill att det ska gå fort i köket.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer