Våfflor

Växtbaserade chokladägg

Växtbaserade chokladägg – Glad Påsk

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Glutenfria våfflor

Recept

Du behöver:

100 gr kakaosmör
¾ dl raw kakao
¼ dl carobpulver (eller raw kakao)
3 msk rinnande sötning
1 nypa salt

Gör så här:

1. Smält kakaosmöret på låg temp i en kastrull.
2. Vispa i övriga ingredienser när kakaosmöret smält.
3. Smaka av med sötning om det behövs.
4. Häll upp i chokladformar eller i en stor form klädd med bakplåtspapper.
5. Ställ in i kyl eller frys för att stelna – ta ut och njut!
6. Förvara i kyl eller frys.

Du kanske också gillar

Antiinflammatorisk brysselkål

Antiinflammatorisk brysselkål

Det har verkligen varit härligt med sol idag även om man vistats större delen inomhus på jobbet. Jag tycker det är mysigt denna del av året men jag saknar verkligen ljuset. Någon mer som känner samma? I helgen hade jag besök av mina systrar och då bjöd jag bland annat...

Torsk med spetskål i ugn

Torsk med spetskål i ugn

Spetskål i ugn är verkligen en hit! De kan man variera hur mycket som helst, och det blir godast i ugnen. De kanske är svårt att tro men detta är även en favorit hos barnen. Kålen blir mjuk och lättuggad precis som när man steker den. Det är väldigt smidigt att...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson