svampgryta

Växtbaserad svampgryta

Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.

  ca x min       x personer

Inlägget innehåller annonslänkar till BodystoreMeds

Här kommer ett gott och smakrikt recept på en gryta med kantareller och champinjoner! Perfekt storkok för exempelvis matlådor, jag älskar att laga mycket på en och samma gång! Detta recept är värt att testa.

Recept

Du behöver:

400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt

Gör så här:

  1. Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
  2. Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
  3. Smaka av med salt och peppar.

Servera med det du tycker om!

svampgryta

Du kanske också gillar

Du kanske också gillar

2 Kommentarer

  1. Marta

    Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.

    Svara
    • Madelene

      Vad underbart att höra <3

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 Kommentarer

  1. Marta

    Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.

    Svara
    • Madelene

      Vad underbart att höra <3

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson