Växtbaserad svampgryta
Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
ca x min x personer
Recept
Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Gör så här:
- Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
- Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
- Smaka av med salt och peppar.
Servera med det du tycker om!
Du kanske också gillar
Växtbaserad wok med jackfruit
Växtbaserad wok med jackfruit En underbart god och smidig växtbaserad wok med jackfruit Inlägget innehåller annonslänkar till Jordklok, Bodystore & Meds Växtbaserad wok med jackfruit (eller jackfrukt)! Detta var något jag slängde ihop lite snabbt på vår...
Umamigryta
Umamigryta Växtbaserad näringsrik umamigryta, passar bra till matlådor! Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore , Meds och Jordklok God och mättande böngryta med broccoli. Passar väldigt bra för matlådor eller till en middag för hela familjen. Helt...
Växtbaserad linslimpa
Underbart god & smakrik limpa med många härliga ingredienser.
Du kanske också gillar
Växtbaserad wok med jackfruit
Växtbaserad wok med jackfruit En underbart god...
Umamigryta
Umamigryta Växtbaserad näringsrik umamigryta,...
2 Kommentarer
Skicka en kommentar
2 Kommentarer
-
Marta på augusti 14, 2021 på 20:40
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Vad underbart att höra <3