Lunch/ Middag/ Recept

Växtbaserad svampgryta

svampgryta

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Meds

Här kommer ett gott och smakrikt recept på en gryta med kantareller och champinjoner! Perfekt storkok för exempelvis matlådor, jag älskar att laga mycket på en och samma gång! Detta recept är värt att testa.

Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt

Gör så här:
1. Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
2. Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
3. Smaka av med salt och peppar.

Servera med det du tycker om!

Liknande recept:

Krämig kikärtgryta med grönkål

Näringsrik belugalinsgryta

Växtbaserade kidneybönbiffar med hasselnötter

Växtbaserad böngryta med jordnötssmör & grönsaker

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply