Våfflor

Växtbaserade chokladägg

Växtbaserade chokladägg – Glad Påsk

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Glutenfria våfflor

Recept

Du behöver:

100 gr kakaosmör
¾ dl raw kakao
¼ dl carobpulver (eller raw kakao)
3 msk rinnande sötning
1 nypa salt

Gör så här:

1. Smält kakaosmöret på låg temp i en kastrull.
2. Vispa i övriga ingredienser när kakaosmöret smält.
3. Smaka av med sötning om det behövs.
4. Häll upp i chokladformar eller i en stor form klädd med bakplåtspapper.
5. Ställ in i kyl eller frys för att stelna – ta ut och njut!
6. Förvara i kyl eller frys.

Du kanske också gillar

Näringsrik belugalinsgryta

Näringsrik belugalinsgryta

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Jag hade en omröstning på min instagram där ni fick rösta om vilket recept ni ville se härnäst! Ni har röstat och ni valde rätt, denna gryta blev underbart god 🙂 Här kommer receptet på en smakrik,...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson