Växtbaserad svampgryta
Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
ca x min x personer
Recept
Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Gör så här:
- Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
- Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
- Smaka av med salt och peppar.
Servera med det du tycker om!
Du kanske också gillar
Kidneyböngryta med katrinplommon & valnötter
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore & Meds Detta blev en lite ovanlig smakkombination, mer vanligt med katrinplommon i en gryta med fläskkött. Det är roligt att testa andra alternativ, speciellt i växtbaserade grytor på likande sätt. För mig som...
Växtbaserad svamp- & gråärtsgryta
Här kommer ett recept på en vegansk gryta med svamp och gråätor. En krämig gryta full med näringsrika ingredienser som gör gott för kroppen.
Växtbaserad champinjonsoppa
Recept på en härligt krämig champinjonsoppa, helt växtbaserad och fri från gluten. Ett näringsrikt recept som går att kombinera lätt!
Du kanske också gillar
Svampgryta med kikärtor över öppen eld
Underbart god och lätt gryta att göra på utflykten eller hemma i köket. Naturligt fri från mjölk.
Marinerade belugalinser
Ett recept som är perfekt att ta till när du behöver något snabbt! Enkelt och gott!
2 Kommentarer
Skicka en kommentar
2 Kommentarer
-
Marta på augusti 14, 2021 på 20:40
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Vad underbart att höra <3