Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Fröknäcke utan mjöl
Alltså detta är mina chips! Okej, inte chips men fröknäcke! Så sjukt goda, nästan som chips. Har ni inte testat fröknäcke så är det på tiden, nedan recept är superlätt att göra. Du behöver:1,5 dl solrosfrön1 dl linfrön0,5 dl chiafrön 0,5 dl svarta sesamfrön, eller...
Fröbullar – veganskt, ägg-, gluten-, mjölk- och nötfritt lågkolhydratsbröd!
Detta bröd är veganskt, ägg-, gluten-, mjölk- och nötfritt lågkolhydratsbröd som är lätt att göra och mättar länge! Jag äter det till mellanmål men det är även perfekt till frukost, jag brukar alltid baka en sats på helgen så jag har hela veckan. Receptet är från...
Du kanske också gillar
Växtbaserade semlor fria från socker & spannmål
Mjuka härliga semlor som är helt veganska, fria från gluten, spannmål och vitt socker.
Raw semla fri från vitt socker
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer