Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Vaniljbullar utan mjölk, spannmål och socker
Jag kan inte påstå att det varit lätt att tygla en gammal sockerråtta. Jag har allt proppat in mig egengjord glass på banan och bakverk sötade med dadlar. Problemet är att när jag äter detta så blir jag sugen på mer och jag har svårt att säga stopp. Därför måste jag...
Växtbaserad snabbmat
Har du hunnit testa den gröna hummusen på ärtor? Att äta hummus tillsammans med massa grönsaker är min favorit 💚 Dessutom är de lätt att variera, och de brukar ju jag tjata om en hel del, förlåt! 😅Det är verkligen superlätt att förbereda och plocka fram när man...
Sockerfri choklad
Inlägget innehåller annonslänkar från Bodystore. Idag har jag spelat in en ny foodprepvideo! Får se när jag lyckas publicera, men då vet ni att det är på gång 💚 Detta har jag delat med mig av förut men ni var så många som undrade vad de var för något vi förberedde...
Du kanske också gillar
Chokladsemlor fria från spannmål, mjölk & vitt socker
Recept på semlor med smak av choklad, spannmålsfria, glutenfria, mjölkfria och sockerfria.
Chokladbollar fria från mjölk, gluten & vitt socker
Recept på dadelbollar med smak av choklad, som är mjökfria, glutenfria och sockerfria. Går att göra helt ekologiska.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer