Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Raw semla fri från vitt socker
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore Fettisdagen börjar närma sig och dessa semlor gjorde jag för ett år sedan. Det finns även en video på Youtube där jag och barnen bakar dessa.Dessa blev lagom stora och lagom söta, perfekt att förvara i kylen....
Näringsrik smoothie bowl
Smoothie till frukost, lunch, mellanmål, middag eller efterrätt? JA TACK! Här kommer mina 10 bästa smoothietips, hoppas ni blir inspirerade! 1. Mixa en kall smoothie innan semsterutflykt, förvara den i en termos så håller den sig kall lika länge som kaffet håller sig...
Chiapudding toppad med grape & havtorn
Perfekt som mellanmål, lätt att förbereda, mättande och innehåller mycket härliga fibrer. Du behöver: 0,5 dl chiafrö 2 dl växtbaserad dryck 1/4 tsk kanel 1/4 tsk kardemumma Gör så här: Blanda alla ingredienser vänta 10 min, rör om igen. Låt den stå, förslagsvis över...
Du kanske också gillar
Hallonrutor fria från vitt socker
Goda syrliga hallonbitar med smak av hallon toppade med egengjord choklad.
Gör eget hasselnötssmör
Hasselnötssmör på endast två ingredienser, så underbart gott! Ät som den är eller använd i exempelvis glass!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer