Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Enkel nyponsoppa
Underbart god nyponsoppa fri från vitt socker
Växtbaserade mandelbiskvier
Härliga veganska mandelbiskvier fria från gluten och vitt socker.
Hallonrutor fria från vitt socker
Goda syrliga hallonbitar med smak av hallon toppade med egengjord choklad.
Du kanske också gillar
Växtbaserade geléhallon
Växtbaserade geléhallon Växtbaserade...
Chokladgranola
Nötfri chokladgranola Glutenfri och nötfri...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer