Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Äpplemos fritt från vitt socker
Recept och video på krämigt naturligt äpplemos.
Energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Guldgröt med antiinflammatoriska kryddor
Underbart kryddig gul havregrynsgröt med en kryddning som gör gott!
Du kanske också gillar
Smoothie med syrad rödkål
Smoothie med syrad rödkål Vad jag stoppade i mig...
Rabarber- & jordgubbspaj
Rabarber- & jordgubbspaj Fantastisk god...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer