Syrliga mangoremmar med ingefära

Syrliga mangoremmar med ingefära

Underbart goda godisremmar med endast tre ingredienser!

  ca 5-6 h        1 plåt

Våffeldagen har firats med färgglada våfflor! Underbart frasiga, goda, glutenfria och växtbaserade våfflor. De rosa är färgade med rödbeta och de gröna med spenat, det funkar även att färga pannkakor på samma sätt om man vill!

Syrliga mangoremmar

Recept

Du behöver:

600 gr fryst mango
30 gr ingefära
40 gr passionsfrukt (tre frysta bitar)

 

Gör så här:

1. Tina mango om den är fryst.
2. Skala ingefäran.
3. Mixa mango, ingefära och passionsfrukt till en slät puré i en mixer eller med en stavmixer.
4. Klä en plåt med bakplåtspapper.
5. Häll ut smeten och bre ut den jämnt med en slickepott.
6. Grädda i ugnen i 50 grader i ca 4-5 timmar. Den ska inte vara kladdig, men inte heller torkad för hårt.
7. Ta ut ur ugnen och klipp till remmar.
Förvara dina mangoremmar torrt i en burk med bakplåtspapper emellan, så att de inte klibbar fast i varandra.

Syrliga mangoremmar

Du kanske också gillar

Chokladgranola

Chokladgranola

Nötfri chokladgranola Glutenfri och nötfri granola med smak av choklad.   Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Vad säger ni om en nötfri chokladgranola? Oj vad jag har samlat på mig många recept på olika granolor! Att köpa granola med bra innehåll i affär...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson