Kokoskola med mandel
Underbart god glutenfri och kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2,5 dl kokosgrädde
Fyllning:
1 dl hackad skållad mandel
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet).
3. Blanda i skållad hackad mandel.
4. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
5. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp/skär kolan i lagom stora bitar.
6. Klipp bakplåtspapper i lagom stor
Du kanske också gillar
Växtbaserad jordgubbstårta med lemoncurd
Växtbaserad/vegansk jordgubbstårta med lemoncurd, fri från gluten och vitt socker. En dröm för alla sommarhögtider.
Gör eget cashewsmör
Gott och krämigt recept på cashewsmör, Passar till det mesta som bakverk, såser, topping, i glass och bara äta som det är. Underbart gott!
Mättande och energirik granola
Här kommer en glutenfri granola som är mättande och energirik! Perfekt till mellanmål och att toppa på en näringsrik smoothie bowl.
Du kanske också gillar
Växtbaserade gelégodis med smak av jordgubb
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Chiapudding med havtorn & gurkmeja + mangosmoothie
Syrlig & god dessert eller mellanmål fri från mjölk & vitt socker.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer