Energibar

Naturlig energibar toppad med choklad

Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.

 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Energibars

Recept

Du behöver:

3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär

 

Gör så här:

1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.

Du kanske också gillar

Fröknäcke utan mjöl

Fröknäcke utan mjöl

Alltså detta är mina chips! Okej, inte chips men fröknäcke! Så sjukt goda, nästan som chips. Har ni inte testat fröknäcke så är det på tiden, nedan recept är superlätt att göra. Du behöver:1,5 dl solrosfrön1 dl linfrön0,5 dl chiafrön 0,5 dl svarta sesamfrön, eller...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson