Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Fröknäcke utan mjöl
Alltså detta är mina chips! Okej, inte chips men fröknäcke! Så sjukt goda, nästan som chips. Har ni inte testat fröknäcke så är det på tiden, nedan recept är superlätt att göra. Du behöver:1,5 dl solrosfrön1 dl linfrön0,5 dl chiafrön 0,5 dl svarta sesamfrön, eller...
Fröbullar – veganskt, ägg-, gluten-, mjölk- och nötfritt lågkolhydratsbröd!
Detta bröd är veganskt, ägg-, gluten-, mjölk- och nötfritt lågkolhydratsbröd som är lätt att göra och mättar länge! Jag äter det till mellanmål men det är även perfekt till frukost, jag brukar alltid baka en sats på helgen så jag har hela veckan. Receptet är från...
Du kanske också gillar
Växtbaserade semlor fria från socker & spannmål
Mjuka härliga semlor som är helt veganska, fria från gluten, spannmål och vitt socker.
Raw semla fri från vitt socker
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer