Växtbaserade geléhallon
Växtbaserade geléhallon, fria från vitt socker.
Recept
Du behöver:
100 gr hallon
50 gr lingon
3 msk vatten
0,5 lime
Björksocker efter smak (valfritt)
1 tsk agar agar
Gör så här:
1. Koka upp bären med vatten i en kastrull.
2. Mixa bären med en stavmixer.
3. Sila bort kärnorna och lägg i kastrullen igen.
4. Vispa i pressad lime, björksocker och agar agar.
5. Värm upp blandningen på medelhög värme i en kastrull.
6. Låt puttra i ca 2 minuter, vispa under tiden.
7. Häll i smeten i små silikonformar eller i en form klädd med bakplåtspapper.
8. Ställ in i kyl och låt stelna. Minst två timmar.
9. Ploppa ur hjärtana ur formarna eller skär små bitar.
Förvara i kylskåp i burk med tätslutande lock. Håller sig i ca 2 veckor.
Du kanske också gillar
Brända mandlar med kokossocker
Brända mandlar med kokossocker Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra! Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än...
Växtbaserade gummibjörnar i tre olika smaker
Växtbaserade gummibjörnar i tre olika smaker Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra! Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Tänk att det skulle vara så lätt att göra egna gelégodisar! Ni måste verkligen...
Växtbaserad och glutenfri banankaka
Växtbaserad och glutenfri banankaka Underbart god banankaka. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Denna växtbaserade och glutenfria banankaka ser inte mycket ut för världen, men oj så god den blev! Det var i våras jag bakade denna senast och känner att...
Du kanske också gillar
Hummus med syrat
Hummus med syrat Här kommer ett recept på hummus...
Spannmålsfri granola med kolasmak
Spannmålsfri granola med kolasmak Glutenfri och...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer