Växtbaserad svampgryta
Krämig och smakrik vegansk gryta med kantareller och champinjoner. Naturliga ingredienser och helt glutenfri.
ca x min x personer
Recept
Du behöver:
400 gr förvällda kantareller
1 stor gul lök
Kokosolja, ghee eller smör att steka i
250 gr färska champinjoner
200 gr kokta gråärter
500 gr kokosmjölk
3 msk tamarisoja
0,5 tsk malen svartpeppar
0,5 tsk örtsalt
Gör så här:
- Stek de förvällda kantarellerna tillsammans med hackad lök och champinjoner i kokosolja.
- Lägg i de övriga ingredienserna och låt puttra på medelvärme en stund.
- Smaka av med salt och peppar.
Servera med det du tycker om!
Du kanske också gillar
Näringsrik burgare
En underbart god mungböneburgare med näringsrika tillbehör. Så underbart god!
Biffar med röda linser & morötter
Goda och smakrika växtbaserade biffar fria från gluten och mjölk.
Grönsakssoppa i en slow cooker
Här kommer ett härligt recept på en lätt och smidig grönsakssoppa. Extra smidigt är det i en slow cooker! Tillaga maten långsamt på låg temp.
Du kanske också gillar
Växtbaserad gryta med svamp i stormkök
Växtbaserad gryta med svamp i stormkök Här...
Växtbaserad wok med jackfruit
Växtbaserad wok med jackfruit En underbart god...
2 Kommentarer
Skicka en kommentar
2 Kommentarer
-
Marta på augusti 14, 2021 på 20:40
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
Fantastisk! Lagar alla dina grytor i slowcooker och alla smakar sååå gott.
Vad underbart att höra <3