Brända mandlar med kokossocker
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.
Recept
Du behöver:
0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar
Gör så här:
1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.
Du kanske också gillar
Veganska & glutenfria pannkakor med smak av choklad
Växtbaserade chokladpannkakor fria från gluten. Ett toppenbra mellanmål och underbart lätta att göra. Servera med chiasylt och annat gott!
Energibars med bovetepuffar & torkad frukt
Ett härligt recept på chokladbars fria från mjölk och vitt socker. Perfekt att ta till när du behöver lite extra energi eller vill äta gott!
Sockerfria chokladpraliner med quinoapuffar & riven kokos
Härliga chokladpraliner fria från mjölk, gluten och socker. Ett enkelt recept som är lätt att själv variera och smaksätta som du själv vill.
Du kanske också gillar
Brownie med kolasmak
Underbart god glutenfri brownie med smak av kola och som är lätt att göra. Du måste testa!
Glutenfri smulpaj med blåbär & jordgubbar
Ska du fixa fika snabbt? Då är detta recept något för dig! Denna smulpaj är lätt att variera och går snabbt att slänga ihop.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer