Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Växtbaserade chokladmuffins
Växtbaserade chokladmuffins Växtbaserade chokladmuffins fria från gluten och sötning Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Riktigt goda och saftiga! Perfekta att förvara i frysen. Recept Du behöver:(20-25 st)15 färska dadlar4 dl mandelmjöl (eller...
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor Här kommer ett recept på frasiga glutenfria växtbaserade våfflor. Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore Smaksätt med rödbeta, kakao, vaniljpulver eller annat du gillar, blir supergott! Recept Du behöver:VÅFFLOR: (ca 6...
Rå chokladtårta
Rå chokladtårta Älskar bakverk som kakor eller tårtor som man kan förvara i frysen för att sedan bara ställa fram och servera utan ansträngning! Hur bra?! Nedan recept har jag skapat åt @biofoodsverige och jag har använt mig av massor av deras produkter. Jag får inte...
Du kanske också gillar
Sötpotatishummus
Sötpotatishummus Sötpotatishummus - gott till...
Morgonsmoothie
Morgonsmoothie Tänk “Less is more” i en smoothie...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer