Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Fröknäcke med kardemumma
Visste ni att kardemumma innehåller antioxidanter och tillhör samma familj som ingefära? Den har även liknade egenskaper. Kardemumma värmer kroppen och är bakteriedödande. Det gör kryddan bra att använda vid förkylningar och halsinfektioner. Den har även en...
Så gör vi fruktglassar – Ny video!
Ny video där vi gör superlätta att göra och passar både till fruktstunden, efterrätten, mellanmålet eller som lördagsgodis!
Blåbärsplättar
Blåbärsplättar. Detta blev dagens frukost, så sjukt goda!Omröstningen i mina stories på Instagram talade för att ni ville ha receptet så här kommer det! Du behöver:2 ägg1 dl kokosmjölk1 dl mandelmjöl1 dl blåbär 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk vaniljpulverLite...
Du kanske också gillar
Växtbaserad cashewfudge med choklad
Växtbaserad cashewfudge fri från vitt socker. En riktig krämig fudge med ett knaprigt chokladlager. Sockerfri, mjölkfri och glutenfri fudge.
Växtbaserad julkola fri från vitt socker
Riktigt god julkola, helt växtbaserad/vegansk och fri från vitt socker. Ett recept på en seg och krämig kola som passar på godisfatet.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer