Brownie med kola

Växtbaserad lakritskola

Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.

 

Inlägget innehåller annonslänkar till MedsBodystore

Växtbaserad lakritskola – så gott.

Brownie med kolasmak

Recept

Du behöver:

2 dl kokossocker 
210 gr kondenserad kokosmjölk 
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)

 

Gör så här:

1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.

Du kanske också gillar

Mozartkulor med egengjord nougat & mandelmassa

Mozartkulor med egengjord nougat & mandelmassa

Här kommer ännu ett godisrecept!Vanliga mozartkulor har alltid varit en favorit på godisbordet under julafton. Men nu när smaklökarna ändras så är de inte lika lockande längre med de söta smakerna. Därför experimenterade jag fram detta recept förra julen. Nedan recept...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson