Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Mangosmoothie med syrad morot
Supergod mangosmoothie med mjölksyrad morot. En smoothie som tillför goda bakterier till din tarmflora!
Chiapudding med kardemumma & ceylonkanel
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore Nu börjar det snart bli dags för en till livesändning om Antiinflammatorisk kost 🥳 Den kan ni även se i efterhand på min Instagram. Här kommer ett till recept som serverades under förra veckans yogaretreat!...
Chokladkex med jordnötssmör
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore Här kommer receptet de flesta hade önskemål om att få idag! Det är ju ändå fredag och det kan ju vara gott att fixa lite goda snacks till helgen. Dessa chokladkex är lätta att göra och goda att äta! Jag...
Du kanske också gillar
Växtbaserade mintpuckar fria från vitt socker
Underbart goda mintkakor doppade i mörk choklad. Återskapade från min barndom.
Rödrosa & gröna växtbaserade våfflor
Underbart frasiga, goda, veganska & glutenfria våfflor. Perfekt till frukost, mellanmål & varför inte till middag?
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer