Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Chokladvåfflor
Chokladvåfflor Växtbaserade chokladvåfflor fria från gluten och sötning Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Dessa våfflor är så underbart goda - trots att de är växtbaserade och helt fria från gluten! Recept Du behöver:100 g kokosolja eller...
Citron och ingefära bitar i frys
Citron och ingefära bitar i frys Tips för lata och smarta! 🍋 Perfekta att förbereda och ha redo i frysen. Recept Du behöver: 2 ekologiska citronerca 170 g färsk ekologisk ingefära2 dl vatten 20 färska dadlar (urkärnade)8 msk kokosolja1 lime (salt + rivet skal)1-2 msk...
Snabb sallad att preppa
Snabb sallad att preppa God och snabb sallad att preppa Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds Salladen står sig i kylen ca 5 dagar, skippa bladspenaten/grönkålen så håller den sig fräsch upp till 7! Passar även er som kör Gröna kuren Recept Du...
Du kanske också gillar
Växtbaserade chokladmuffins
Växtbaserade chokladmuffins Växtbaserade...
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor
Frasiga glutenfria växtbaserade våfflor Här...
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer