Syrliga mangoremmar med ingefära
Underbart goda godisremmar med endast tre ingredienser!
ca 5-6 h 1 plåt
Våffeldagen har firats med färgglada våfflor! Underbart frasiga, goda, glutenfria och växtbaserade våfflor. De rosa är färgade med rödbeta och de gröna med spenat, det funkar även att färga pannkakor på samma sätt om man vill!
Recept
Du behöver:
600 gr fryst mango
30 gr ingefära
40 gr passionsfrukt (tre frysta bitar)
Gör så här:
1. Tina mango om den är fryst.
2. Skala ingefäran.
3. Mixa mango, ingefära och passionsfrukt till en slät puré i en mixer eller med en stavmixer.
4. Klä en plåt med bakplåtspapper.
5. Häll ut smeten och bre ut den jämnt med en slickepott.
6. Grädda i ugnen i 50 grader i ca 4-5 timmar. Den ska inte vara kladdig, men inte heller torkad för hårt.
7. Ta ut ur ugnen och klipp till remmar.
Förvara dina mangoremmar torrt i en burk med bakplåtspapper emellan, så att de inte klibbar fast i varandra.
Du kanske också gillar
Brownie med kolasmak
Underbart god glutenfri brownie med smak av kola och som är lätt att göra. Du måste testa!
Glutenfri smulpaj med blåbär & jordgubbar
Ska du fixa fika snabbt? Då är detta recept något för dig! Denna smulpaj är lätt att variera och går snabbt att slänga ihop.
Saftig chokladtårta med smak av mint
Underbart god tårta med smak av mintchoklad. Helt fri från spannmål, gluten, mjölk & vitt socker.
Du kanske också gillar
Chiapudding med havtorn & gurkmeja + mangosmoothie
Syrlig & god dessert eller mellanmål fri från mjölk & vitt socker.
Växtbaserade mintpuckar fria från vitt socker
Underbart goda mintkakor doppade i mörk choklad. Återskapade från min barndom.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer