Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Fröknäcke med kardemumma
Visste ni att kardemumma innehåller antioxidanter och tillhör samma familj som ingefära? Den har även liknade egenskaper. Kardemumma värmer kroppen och är bakteriedödande. Det gör kryddan bra att använda vid förkylningar och halsinfektioner. Den har även en...
Så gör vi fruktglassar – Ny video!
Ny video där vi gör superlätta att göra och passar både till fruktstunden, efterrätten, mellanmålet eller som lördagsgodis!
Blåbärsplättar
Blåbärsplättar. Detta blev dagens frukost, så sjukt goda!Omröstningen i mina stories på Instagram talade för att ni ville ha receptet så här kommer det! Du behöver:2 ägg1 dl kokosmjölk1 dl mandelmjöl1 dl blåbär 1/2 tsk bakpulver1/4 tsk vaniljpulverLite...
Du kanske också gillar
Växtbaserad cashewfudge med choklad
Växtbaserad cashewfudge fri från vitt socker. En riktig krämig fudge med ett knaprigt chokladlager. Sockerfri, mjölkfri och glutenfri fudge.
Växtbaserad julkola fri från vitt socker
Riktigt god julkola, helt växtbaserad/vegansk och fri från vitt socker. Ett recept på en seg och krämig kola som passar på godisfatet.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer