Energibar

Naturlig energibar toppad med choklad

Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.

 

Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore & Meds

Energibars

Recept

Du behöver:

3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär

 

Gör så här:

1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.

Du kanske också gillar

Mozartkulor med egengjord nougat & mandelmassa

Mozartkulor med egengjord nougat & mandelmassa

Här kommer ännu ett godisrecept!Vanliga mozartkulor har alltid varit en favorit på godisbordet under julafton. Men nu när smaklökarna ändras så är de inte lika lockande längre med de söta smakerna. Därför experimenterade jag fram detta recept förra julen. Nedan recept...

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titta gärna in hos mina andra kanaler:

Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: 
@cleanlifestyle.se
Youtube : 
Clean Lifestyle Madelene Lennartsson