Naturlig energibar toppad med choklad
Ett näringsrikt och gott mellanmål som är gluten- och nötfritt, passar till de flesta tillfällen.
Recept
Du behöver:
3 dl glutenfria havregryn
2 dl solrosfrön
200 gr torkade aprikoser
200 gr torkade plommon
100 gr kokosolja
1 nypa salt
80 gr softa jordgubbar från @saltakvarn eller andra torkade bär
Gör så här:
1. Mixa havregryn, solrosfrön, aprikoser, plommon, kokosolja och salt till en formbar deg.
2. Blanda i de softa jordgubbarna.
3. Tryck ut i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Ställ in i kyl för att stelna.
5. Ta ut och skär i bitar.
6. Ät som de är eller doppa i mörk choklad och toppa med hackade nötter.
Går toppenbra att frysa in!
.
Du kanske också gillar
Mangosmoothie med syrad morot
Supergod mangosmoothie med mjölksyrad morot. En smoothie som tillför goda bakterier till din tarmflora!
Chiapudding med kardemumma & ceylonkanel
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore Nu börjar det snart bli dags för en till livesändning om Antiinflammatorisk kost 🥳 Den kan ni även se i efterhand på min Instagram. Här kommer ett till recept som serverades under förra veckans yogaretreat!...
Chokladkex med jordnötssmör
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore Här kommer receptet de flesta hade önskemål om att få idag! Det är ju ändå fredag och det kan ju vara gott att fixa lite goda snacks till helgen. Dessa chokladkex är lätta att göra och goda att äta! Jag...
Du kanske också gillar
Växtbaserade mintpuckar fria från vitt socker
Underbart goda mintkakor doppade i mörk choklad. Återskapade från min barndom.
Rödrosa & gröna växtbaserade våfflor
Underbart frasiga, goda, veganska & glutenfria våfflor. Perfekt till frukost, mellanmål & varför inte till middag?
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer