Chokladvåfflor
Växtbaserade chokladvåfflor fria från gluten och sötning
Recept
Gör så här:
1. Smält kokosoljan eller smöret/ghee och låt svalna.
2. Blanda de torra ingredienserna.
3. Vispa samman allt med den kalla havremjölken.
4. Ställ i kylskåpet minst en kvart.
5. Värm järnet och stek våfflorna.
6. Lägg de färdiga våfflorna på ett galler så håller de sig frasiga.
Du kanske också gillar
Pyttipanna – Wokade grönsaker & bönor
Lite wokade grejer kommer här 👇 Du behöver:1 gul lök300 gr kålrabbi1 morotKokosolja att steka i0,5 msk oregano0,5 tsk ingefäraÖrtsalt/svartpeppar250 gr kokta blandande bönor250 gr kokta kikärtor1 stor näve bladspenatHampafrön att toppa med Gör så här:1. Hacka...
Näringsrika bönbiffar
Av bönor och ärtor gör jag gärna olika typer av grytor. Det är så lätt att bara slänga ihop, men det är också väldigt lätt att mixa bönorna/ärtorna med några andra ingredienser och steka som biffar. Du behöver: 8 dl kokta kidneybönor 2 ägg 1 stor rödlök 1...
Växtbaserad böngryta med saffran & kanel
Antiinflammatorisk växtbaserad böngryta med saffran och kanel. Smakrik gryta som sätter igång smaklökarna på allvar. Laga och njut!
Du kanske också gillar
Grönsakssoppa i en slow cooker
Här kommer ett härligt recept på en lätt och smidig grönsakssoppa. Extra smidigt är det i en slow cooker! Tillaga maten långsamt på låg temp.
Växtbaserad butternutsoppa med röda linser & blomkål
Vegansk soppa med butternutpumpa och röda linser. Storkok till utflykt eller matlådor, servera med ett gott bröd.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer