Lime- och ingefärabollar
Växtbaserade Lime- och ingefärabollar. Riktigt goda och med naturliga ingredienser.
Recept
Du behöver:
3 dl cashewnötter
2 dl solrosfrö
2 dl riven kokos
20 färska dadlar (urkärnade)
8 msk kokosolja
1 lime (salt + rivet skal)
1-2 msk färsk riven ingefära (skalad)
Ett par nypor salt (efter smak)
Riven kokos att rulla i
Gör så här:
1. Lägg cashewnötter, solrosfrön och kokos i en matberedare och mixa ihop till ett fint mjöl.
2. Häll i resten av ingredienserna och mixa ihop till en formbar smet.
3. Rulla till bollar och doppa i kokos.
4. Förvara i en burk med lock i kylskåp el.
Du kanske också gillar
Antiinflammatorisk brysselkål
Det har verkligen varit härligt med sol idag även om man vistats större delen inomhus på jobbet. Jag tycker det är mysigt denna del av året men jag saknar verkligen ljuset. Någon mer som känner samma? I helgen hade jag besök av mina systrar och då bjöd jag bland annat...
Griljerad blomkål
Byt ut julskinkan och griljera istället ett blomkålshuvud. Griljerad blomkål är supergott och påminner väldigt mycket om originalet på julbordet.
Rocky road utan socker toppad med jordnötssmör
Dessa är helt klart mitt favoritgodis från förra julen! Kommer nog äta några bitar för mycket även detta året! Det är verkligen ett toppenrecept till barnen, ni måste testa! Du behöver: 3 dl raw kakao 300 gr kokosolja 1-2 tsk vaniljpulver 2 dl quinoapuffar 1 dl...
Du kanske också gillar
Baka pepparkakshus fritt från gluten, mjölk & vitt socker
Recept på pepparkakshus som är glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt. För dig som vill äta något naturligt fritt från gluten och vitt socker
Växtbaserade lussebullar fria från gluten & vitt socker
Här kommer ett recept på lussebullar fria från gluten, mjölk och vitt socker. Passar dig som även äter växtbaserat. Spana in receptet här!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer