Brända mandlar med kokossocker
Naturliga ingredienser och fria från vitt socker. Lätt & gott att göra!
Brukar vanligtvis inte använda kokossocker mer än i pepparkakor, men det ger en god smak och var tvungen att testa detta! Dessutom har kokossocker lägre GI än vanligt socker, bättre för mitt blodsocker helt enkelt. Nästa gång måste jag testa vad som händer om jag hade använt björksocker, kanske hade funkat men är osäker på smaken. Hojta om ni har testat!
Inlägget innehåller annonslänkar till Bodystore.
Recept
Du behöver:
0,5 dl vatten
1 dl kokossocker
200 gr mandlar
Gör så här:
1. Häll kokossocker och vatten i en kastrull. Värm upp tills sockret löst upp sig.
2. Tillsätt mandlarna och rör hela tiden. De ska vara helt täckta i vätskan.
3. Koka bort vätskan tills det återstår en kletig massa.
4. Häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper, sprid ut och låt dem svalna innan du lägger dem i en lufttät burk med lock.
Du kanske också gillar
Gör eget hasselnötssmör
Hasselnötssmör på endast två ingredienser, så underbart gott! Ät som den är eller använd i exempelvis glass!
Växtbaserad & nötfri chokladtårta
Vegansk tårta med smak av choklad, helt utan nötter, gluten och vitt socker! Perfekt vid kalas eller vilket firande som helst.
Växtbaserad jordgubbstårta med lemoncurd
Växtbaserad/vegansk jordgubbstårta med lemoncurd, fri från gluten och vitt socker. En dröm för alla sommarhögtider.
Du kanske också gillar
Chiapudding med havtorn & gurkmeja + mangosmoothie
Syrlig & god dessert eller mellanmål fri från mjölk & vitt socker.
Växtbaserade mintpuckar fria från vitt socker
Underbart goda mintkakor doppade i mörk choklad. Återskapade från min barndom.
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer