Växtbaserad lakritskola
Underbart god glutenfri och mjölkfri kola.
Recept
Du behöver:
2 dl kokossocker
210 gr kondenserad kokosmjölk
2 dl kokosgrädde
2 tsk lakritspulver (eller efter smak)
Gör så här:
1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet). Smaka av med mer lakritspulver.
3. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
4. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp kolan i lagom stora bitar.
5. Klipp bakplåtspapper i lagom stora bitar som du sedan förpackar kolabitarna i.
6. Förvara i en tät burk i kylen.
Du kanske också gillar
Chokladkex på bovetekrisp
Här kommer ett gott och lätt recept på chokladkex med bovetekrisp. Ett recept fritt från gluten, mjölk och vitt socker.
Veganska & glutenfria pannkakor med smak av choklad
Växtbaserade chokladpannkakor fria från gluten. Ett toppenbra mellanmål och underbart lätta att göra. Servera med chiasylt och annat gott!
Energibars med bovetepuffar & torkad frukt
Ett härligt recept på chokladbars fria från mjölk och vitt socker. Perfekt att ta till när du behöver lite extra energi eller vill äta gott!
Du kanske också gillar
Bananpannkaka med smak av choklad
Underbart goda pannkakor stekta över öppen eld, fri från mjölk & gluten.
Brownie med kolasmak
Underbart god glutenfri brownie med smak av kola och som är lätt att göra. Du måste testa!
0 kommentarer
Skicka en kommentar
Titta gärna in hos mina andra kanaler:
Instagram: @cleanlifestyle.se
Facebook: @cleanlifestyle.se
Youtube : Clean Lifestyle Madelene Lennartsson
0 kommentarer